Foto: RTV Slingeland.

De vereniging Ondernemers Buitengebied Winterswijk (OBW) verlengt de enquête die gehouden wordt onder ondernemers van het buitengebied. “Op sommige thema’s is men het behoorlijk eens, en op anderen verschillen de meningen”, laat OBW weten. Ondernemers hebben nu tot 21 mei aanstaande om hun visie op belangrijke thema’s te geven.

De enquête van de ondernemersvereniging OBW is inmiddels door ruim 210 mensen ingevuld en geeft daarmee al behoorlijk inzicht in de meningen van alle soorten ondernemers die in het buitengebied wonen en werken: groot en klein, agrarisch en niet-agrarisch. De vereniging wil met de uitkomsten van de enquête graag een beter beeld krijgen met wat er leeft en welke behoeftes er zijn onder de ondermers in het buitengebied.

Op sommige thema’s is er een meningsverschil tussen ondernemers. “Juist daarom willen we graag dat zoveel mogelijk mensen aan de enquête meedoen en hun visie op belangrijke thema’s geven.”, laat de vereniging weten. Ook de gemeente Winterswijk staat achter ons onderzoek en is benieuwd naar de informatie en de meningen die er uit tevoorschijn komen. 

Daarom heeft de vereniging besloten het invullen mogelijk te maken tot en met de tweede Pinksterdag, 21 mei.