FC Trias moet nog de nodige punten behalen om degradatie te voorkomen en de korfballers van WIKO kregen een pak slaag van Didema. Dit is het sportnieuws van week 18.

FC Trias
In 3C vond de degradatiekraker tussen FC Trias en Groessen plaats. Vorige week stonden die twee teams ook al tegenover elkaar en dat resulteerde in een remise. De thuiswedstrijd moest voor de FC dus een goede gelegenheid zijn om wat punten bij elkaar te sprokkelen. Of dit lukte kunt u zien in de volgende samenvatting, met commentaar van Kevin ten Dolle.

 

Weer een gelijk spel dus en weer dus weinig opgeschoten. Met 20 uit 22 nog steeds de vierde stek van onderen, slechts 2 punten vóór Keijenburgse Boys.

VV MEC 
In 4C presteerde MEC weer goed tegen middenmoter Ulftse Boys door thuis met 3-1 te winnen. Succesvol voor MEC waren Peter de Roos, Emiel Dibbets en Jarno Groters. De club draait mee in de tweede periode met 39 uit 20 en met 2 punten achterstand en een wedstrijd minder gespeeld dan GWVV is een tweede plaats ook nog haalbaar.

SC Meddo
In 5B gaat Meddo onverdroten door met het behalen van goede resultaten. Deze keer werd EGVV met 3-2 aan de zegekaar gebonden. De doelpunten werden gescoord door Jesse Kersten (2x) en Tom Pelle. De club staat stevig op de tweede plaats met 47 uit 21 en speelt vrijwel zeker in de nacompetitie.

FC Winterswijk 
De zondagtrappers van FC Winterswijk hadden een vrij weekend.

Het zaterdagteam van FC Winterswijk boekte eindelijk weer eens een succesje. Uit tegen Glanerbrug trok de ploeg met 3-2 aan het langste eind. De goals werden geproduceerd door Antoon van der Worp, Jaron de Keyzer en André Geurkink. Het leuke hiervan is dat de ploeg de laatste plaats weer verlaten heeft en Almen en PW is gepasseerd.

VV Vosseveld
De wedstrijd van de vossen werd afgelast. 

WIKO
De korfballers van Wiko moesten het in Dieren met drie invallers opnemen tegen Diderna. In de eerste helft wist de ploeg de schade nog te beperken, maar na rust werd men van het kastje naar de muur gestuurd, aldus coach Jan van der Heide, met een 7-19 nederlaag als resultaat.

Avanti
De mannelijke hockeyers van Avanti namen het thuis op tegen Haackey en zegvierden met 4-2. De ploeg heeft zich hierdoor nog vaster op de tweede plaats genesteld en nog maar 4 punten achterstand op koploper Hardenberg.

De vrouwen kregen thuis met 0-5 behoorlijk klop van Drienerlo, maar desondanks blijft de ploeg stevig in de middenmoot staan.