Foto: RTV Slingeland

In een zogenoemde ‘Serre Sale’  verkopen Nel Schellekens en Henk den Herder op Koningsdag bijzondere spullen die zij onder meer ten behoeve van hun restaurant De Gulle Waard hadden verzameld. In het voormalige pand van de Gulle Waard aan de Meester ten Houtenlaan gaan op vrijdag 27 april tussen 11 en 16 uur glaswerk, potten en pannen, schilderijen, decors, boeken en nog veel meer in de verkoop.

“Omdat het te zonde is om de vele vele leuke, bijzondere spullen die niet met ons mee gaan verhuizen in de container te knikkeren gaan we een kleine prijsjes verkoop doen.”, laat Nel Schellekens weten. De afgelopen jaren konden bezoekers telkens zien dat er voorwerpen waren ingewisseld voor andere, die Nel en Henk in de loop der jaren hadden vergaard.
Het duo gaat na hun avontuur bij de Gulle Waard verder koken in het Keunenhuis, een oude monumentale boerderij in het Woold. Zij gaan daar binnenkort een culinair proeflokaal beginnen.
Op 1 mei beginnen Marcel Smid en Judy Kesnar met de herinrichting van het restaurant aan de Meester ten Houtenlaan dat enige weken later voor het publiek open gaat onder de naam De Gulle Smid.