politiek debat 1

politiek debat 1
Foto: RTV Slingeland

Zaterdag 10 maart kun je tussen 10.00 en 12.00 uur luisteren naar het tweede politieke debat op RTV Slingeland. Vertegenwoordigers van alle zeven politieke partijen (CDA, D66, GroenLinks, Kansrijk Winterswijk, PvdA, VVD en Winterswijks Belang) schuiven aan in de studio om te praten over diverse thema’s en je als kiezer te overtuigen van ieders partijprogramma. Zaterdagochtend wordt er gedebatteerd over de steun aan de minderen en sociaal zwakkeren en daarnaast staat het onderwerp steun aan het verenigingsleven en de scholen centraal.

Vorige week zaterdag (3 maart) was het eerste politieke debat te horen. Toen stonden de thema’s wonen en duurzaamheid centraal. Een verslag van dit debat is hier te lezen.

Het eerste politieke debat is terug te luisteren via onze site:

Uur 1 van de uitzending met Tineke Zomer van GroenLinks, Wim Aalderink van Winterswijks Belang en Paul Hijink van Kansrijk Winterswijk is hier te beluisteren.

Uur 2 met Loes ten Dolle van D66, Inge Klein Gunnewiek van de VVD, Wim Wassink van het CDA en Ubel Zuiderveld van de PvdA is hier terug te luisteren.

Zaterdag 17 maart is het laatste politieke debat te horen. Ook dan zullen alle vertegenwoordigers weer aanschuiven voor het debat. Dan staan de verkeersveiligheid, aanpak van de criminaliteit en overlast en de regionale samenwerking en politieke integriteit op het programma.