De zaalvoetballers van Gonemo namen het in Apeldoorn op tegen de nog ongeslagen Atik. De slotseconden bleken fataal voor de Winterswijkers en zij verloren nipt met 3-4.

 

Gonemo heeft zich van zijn beste kant laten zien. Nadat het op achterstand werd gezet, wist het via een ordinaire punter van Joël Pattiruhu de balans te herstellen. Met deze 1-1 stand gingen de ploegen de rust in.

In het tweede bedrijf koos Gonemo voor een meer aanvallende tactiek. Het gewenste resultaat bleef uit, sterker nog de Winterswijkse formatie werd overlopen in plaats van dat Atik onder druk werd gezet. De Apeldoorners speelden het slim uit en liepen in deze fase uit naar 3-1.

De withemden bleven volharden in de gekozen strijdwijze. Gonemo herpakte zich keurig en rechtte de rug. Een succesvolle inhaalrace werd ingezet. Dimitri Dekker was tweemaal doeltreffend en gooide daarmee de strijd weer volledig open, 3-3.

Gonemo creëerde voldoende scoringskansen, maar het vizier stond helaas niet meer op scherp. Özbey Genç had de winnende treffer op zijn voet. De robuuste aanvaller miste jammerlijk. Dit in tegenstelling tot de gastheren die in de slotseconden de genadeklap uitdeelden. Atik behoudt door deze 4-3 zege de ongeslagen status en Gonemo zakt naar een plek in de middenmoot van de Hoofdklasse G.