fotomarkheister

fotomarkheisterWINTERSWIJK – Atletiek kan ook als kijksport zeer boeiend zijn. Vrijdagavond 2 juni kan iedereen gratis een kijkje komen nemen bij spectaculaire onderdelen als de 400 meter horden, speerwerpen, hinkstapspringen en de legendarische strijd over een mijl (1609m), waarin de 4 minutengrens lange tijd als magisch gold. Bij atletiekvereniging Archeus aan de Vredenseweg wordt die avond de All Comers Meet gehouden. Er doen junioren, senioren en masters uit de hele regio aan mee, waaronder atleten van Argo, Atletico, AVA ’70 en Archeus zelf. De wedstrijd duurt van 19.00 uur tot 21.15 uur. Plek van handeling is sportaccommodatie De Hunenbulten, Vredenseweg 134b, Winterswijk.
Foto: Archeus-junior Elisanne Buunk met een reuzesprong onlangs bij een wedstrijd op de Hunenbulten. Foto Mark  Heister