WINTERSWIJK – Op woensdag 17 mei houdt Dream4kids een voetbalclinic in samenwerking met oud-international Martijn Meerdink en FC Winterswijk. De opbrengsten komen ten goede aan Dream4kids, een organisatie die kinderen met een trauma helpt aan een droomdag. Op zo’n droomdag zorgen droomcoördinatoren ervoor dat het kind zijn of haar trauma even kan vergeten en kan genieten van zijn grootste dromen.
De voetbalclinic op sportpark Jaspers duurt van 15.00 tot 16.30 uur en is voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Het maakt niet uit of je wel of niet kunt voetballen, iedereen is welkom. Deelnemers worden voorzien van drinken, een versnapering, een groepsfoto en een certificaat.
Door deelname help je jezelf èn kinderen met een trauma aan een droomdag, want het inschrijfgeld  van 5 euro gaat naar Dream4kids. Inschrijven kan in de kantine van FC Winterswijk of een mail met naam en leeftijd sturen naar oosten@dream4kids.nl.