labskb

labskbWINTERSWIJK – Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix gaat opnieuw uitbreiden. Na de oplevering van een nieuw conferentiecentrum en nieuw intensive care-unit, wordt momenteel de oogpoli uitgebreid en daar volgt vanaf mei ook nog de renovatie en uitbreiding van het laboratorium op. Net als bij de andere genoemde klussen is het WAM&VanDuren Bouw uit Winterswijk, dat hiervoor de opdracht heeft gekregen.
Het bestaande laboratorium zal met ruim 200 vierkante meter worden uitgebreid om zo extra kantoorruimtes en een piketkamer te creëren. De uitbreiding zal op de eerste verdieping plaatsvinden. Begin mei zal worden begonnen met de uitbreiding van de kantoorruimtes voor het lab, de oplevering van de uitbreiding staat gepland voor de bouwvak van 2017. Na oplevering van de uitbreiding gaat de renovatie van de bestaande afdeling van start. Hier zal een aantal ruimtes  aangepast en opgefrist worden en zal de aansluiting op de uitbreiding gerealiseerd worden.