WINTERSWIJK/TERBORG – Het failliet verklaarde installatiebedrijf Overbeek Hijink in Winterswijk wordt voortgezet door branchegenoot Hendriksen uit Terborg. Rutger Hendriksen, eigenaar van Hendriksen Installatietechniek Terborg heeft daarover een overeenkomst bereikt met de curator. Het bedrijf gaat verder onder de nieuwe naam Hendriksen Installeert en Onderhoudt. Klanten van Overbeek kunnen vanaf vandaag terecht bij de technische vakmensen van Hendriksen Installeert en Onderhoudt. Hendriksen werkt al voor meerdere opdrachtgevers in en rondom Winterswijk. “‘Het is een mooie kans om onze service aan huis en vakmanschap op het gebied van installatie- en elektrotechniek, voor zowel particuliere als zakelijke klanten, verder uit te breiden en in te zetten. De komende periode ligt de nadruk op het voortzetten en optimaliseren van de activiteiten en dienstverlening, met de service en vakmanschap waar we met ons bedrijf voor staan”, aldus Rutger Hendriksen.