rtvslingeland

rtvslingelandOok dit jaar past Slingeland FM haar radioprogrammering tijdens de kerstdagen weer aan. De lokale omroep voor Winterswijk en omgeving zorgt ervoor dat haar luisteraars met een goed gevoel de kerstdagen ingaan. Vanaf zaterdag 24 december worden de programma’s aangepast. Zo kan men tussen 14.00 –  18.00 uur genieten van de mooiste kersthits tijdens de Winterse Top 50  gepresenteerd door Friso Trip.

Gedurende de avond verzorgt de Kerkgroep een speciaal kerstprogramma en sluiten we af met de kerstnachtdienst.

Vanzelfsprekend spelen we gedurende  beide kerstdagen weer het RTV Slingeland’s Kerstspel! Twee dagen lang vanaf 10.00 uur kan jong en oud gezellig meespelen. Iedere uurwinnaar ontvangt een JUMBO boodschappenpakket en dat is nog niet alles!

Een ieder, die gedurende het spel het juiste antwoord geeft op een vraag, dingt mee naar vier fantastische hoofdprijzen; onder andere met maar liefs 11 personen uit eten bij Steakhouse Vivaldi en 1 minuut gratis winkelen bij de bekende supermarkt aan de Europalaan!

Gedurende deze week  is er op TV Slingeland volop aandacht voor alles wat met kerst te maken heeft maar ook het reguliere nieuws zal natuurlijk niet ontbreken. Iedere dag vanaf 16.00 uur kunt u tot middernacht onze TV-uitzendingen bekijken waarbij er regelmatig items worden gewisseld.