seriousrequest

seriousrequestWINTERSWIJK – Een groep enthousiaste Winterswijkers heeft de krachten gebundeld om op donderdag 22 december een aantal acties op te zetten voor Serious Request. Van 13.00 tot 15.00 uur zullen onder meer op en rondom de schaatsbaan in de notaristuin allerlei inzamelacties worden gehouden. Ook wordt gekeken of er ’s avonds op de Markt nog een activiteit georganiseerd kan worden. Doel van Serious Request is om geld voor het Rode Kruis in te zamelen voor de bestrijding van longontsteking bij jonge kinderen. Elke 35 seconden sterft er in de wereld een kind van onder de vijf jaar aan een longonsteking. Het motto van dit jaar luidt dan ook Laat ze niet stikken.

100% Winterswijk heeft inmiddels een Facebook-pagina opgezet waar initiatieven gemeld kunnen worden voor de donderdagavond. Zie:

https://www.facebook.com/events/1807856446134868/