bezoek euregio VVVs aan Winterswijk

bezoek euregio VVVs aan Winterswijk

WINTERSWIJK – De VVV Winterswijk hoopt dat VVV’s van buurgemeenten in Duitsland en de Achterhoek hun toeristen gaan wijzen op de mooie plekjes van de gemeente Winterswijk. Op die manier hoopt de VVV meer dagjesmensen naar Winterswijk te lokken.
Afgelopen week bracht een delegatie van VVV-medewerkers uit Vreden, Bocholt, Isselburg, Aalten, Groenlo en Dinxperlo een bezoek aan Winterswijk.  Op uitnodiging van VVV Winterswijk maakten ze kennis met het Nationaal Landschap, het centrum en een aantal recreatiebedrijven.
“Tijdens een gesprek met Tourist Info Bocholt bleek dat de medewerkers Winterswijk wel kennen, maar niet goed op de hoogte zijn van al die bijzondere adressen die juist zo interessant zijn voor bezoekers die een dagje Winterswijk doen”, verklaart vestigingsleider Gienne te Gronde dit initiatief. “We willen natuurlijk graag dat gasten die in de nabije omgeving verblijven óók goed geadviseerd worden over een bezoek aan Winterswijk.”
 

“We hebben dus alle VVV’s uit de omliggende gemeentes uitgenodigd en zijn samen een volle dag op pad gegaan. hebben hierbij een bezoek gebracht aan een zo gevarieerd mogelijk aantal bedrijven; van theetuin tot galerie. Adressen waar mensen graag naar toe gaan als ze een dag hier zijn”.
Win-win
“Bijzonder leerzaam, effectief en erg interessant om naast Winterswijk, ook je collega’s van VVV’s uit de buurtgemeentes te leren kennen”, een echte win – winsituatie aldus Tina Schumacher van Stadtmarketing Isselburg.