sorbametro

sorbametroLONDEN/WINTERSWIJK – Gevelbouwer Sorba Projects uit Winterswijk heeft een mooie opsteker gekregen van de organisatie van de Londense ondergrondse. Crossrail, de organisatie die door London Underground is opgericht voor de aanleg van de nieuwe Elizabeth-metrolijn, heeft Sorba genomineerd voor de titel ‘best product’ in de jaarlijkse prijsuitreiking van Crossrail. Sorba sleepte die nominatie binnen voor ziijn werk aan het nieuwe metrostation Farringdon Station, één van de nieuwe metrostations waarvoor Sorba aan het werk is.

Sorba engineert, produceert en monteert daar de enkel- en dubbelgekromde GFRC (glasvezelversterkte) betonpanelen. Na het

betonwerk voor de met veel prijzen overladen OV-terminal in Arnhem “is dit ook weer een fascinerend project”, aldus Sorba. De uitreiking wordt in november verwacht.