rehaab

rehaabWINTERSWIJK – Villa Mondriaan is in samenwerking met crowdfunding-platform voordekunst een campagne gestart voor kunstenaar-fotograaf Rehaab Al Khazraji. Hij exposeert sinds kort zijn werk in het Paviljoen voor Hedendaagse Kunst van Villa Mondriaan, een gedeelte van het museum waar podium wordt geboden voor nieuw talent. De sprekende zwart-wit portretten van Rehaab tonen de kwetsbaarheid van de mens. In zijn foto’s probeert hij de ware aard van mensen bloot te stellen en te tonen.

 

Rehaab heeft niet alleen een artistieke, maar ook een ondernemende visie. Toen hij zeven jaar geleden uit Bagdad naar Nederland vluchtte, heeft hij het moedige besluit genomen om van fotografie zijn carrière te maken. Om zijn werk voort te kunnen zetten is de crowdfundingcampagne opgezet. Met donaties kan Rehaab een nieuwe camera aanschaffen en tweedehands studio-apparatuur zoals lenzen en schermen. Hiermee kan hij zijn kunstenaarschap naar een hoger niveau tillen en zijn carrière echt van de grond krijgen.

Mensen kunnen Rehaab steunen door een donatie te doen op de website van voordekunst: tot 7 november kan men al vanaf tien euro een donatie doen. 

Crowdfundingcampagne voordekunst: Rehaab wil groeien in Nederland!


Wanneer: van 27 september tot 7 november 2016.
Doneren en meer informatie op:

https://www.voordekunst.nl/projecten/4944-rehaab-wil-groeien-in-nederland-1