therealstar

 

therealstarAALTEN – Onder de naam The Real Star is een nieuwe talentenjacht opgezet voor oostelijk Nederland. Initiatiefnemers van de muziekcontest zijn onder meer radio AFM uit Aalten, AJ Crane Music, iBeat Recording Studio en evenementencentrum De Hofnar uit Aalten. Uit alle ingezonden video-opnames worden tien artiesten en bands geselecteerd die – na begeleiding via clinics – in de finale op 2 december gaan strijden om de titel The Real Star. De winnaar krijgt een platencontract, single-opname, videoclip in het buitenland, duizend euro prijzengeld en een optreden op het Aaltense Sjoks-festival van 2017. Daarnaast zal een marketingteam de winnaar in de markt gaan zetten.

De jury van The Real Star wordt gevormd door AFM-

radiomakers Marco en Benito, soulzangeres Atty Pattepeilohi, rockzangeres Scarlet Peters, Arjan van der Kraan van AJ Crane Music en een nog bekend te maken zesde jurylid.

 Kandidaten kunnen zich tot en met 23 juni inschrijven op www.therealstar.nl.