splogo

 

splogoWINTERSWIJK – De SP Winterswijk heeft drie bedrijven genomineerd voor de titel De sociaalste ondernemer van Winterswijk, de jaarlijkse prijs die op 1 mei uitgereikt zal worden. De genomineerde ondernemers zijn (in willekeurige volgorde):

Tolkamp Keukens met Eric Grevers als directeur voor de gezinsdag die zij belangeloos hebben georganiseerd voor vluchtelingen in het AZC. Een lichtpuntje voor deze mensen in een zware tijd.

 

– De Storm met Ineke van Empel als directeur vanwege de grote klantvriendelijkheid en moeite die zij verrichten om het de klant zo goed mogelijk naar de zin te maken. Vooral omdat ze mensen helpen die graag een voorstellingen willen zien, maar dit niet altijd kunnen betalen.

 

– Norbert Olthof van Norbert Olthof Bouwservice en Stef de Heer van de Heer IJs & Snacks, beiden voor het fantastische werk dat zij verrichten voor Stichting Nina, met de Nina Run als bekendste activiteit. Norbert als oprichter van de stichting en Stef als grote contributeur die een gedeelte van de ijsopbrengst ter beschikking stelt van de stichting.

 

Stemmen op een van deze drie ondernemers kan  

 

via www.winterswijk.sp.nl.