Harry Piekema foto Rob Beckeralt HR

 Harry Piekema foto Rob Beckeralt HR

WINTERSWIJK – Her Majesty, De Ploeg, Jochem Myjer, Intouchables, Pieter Derks, Motel Westcoast, Yentl en de Boer, Harry Piekema, André het astronautje, Sara Kroos, Sjors van der Panne; ook in het seizoen 2016-2017 is in Theater De Storm een uiteenlopend programma van theatervoorstellingen te zien. Aankomend weekend verschijnt de nieuwe seizoensbrochure met daarin meer dan honderd verschillende theaterproducties. Het nieuwe programma is nu al online te zien: www.theaterdestorm.nl

Foto: Harry Piekema – foto Rob Beckeralt

Wie in de afgelopen twee jaar (op eigen naam) tickets heeft besteld bij De Storm, krijgt het nieuwe programmaautomatisch thuisgestuurd. De seizoensbrochure is vanaf vrijdag 22 april ook af te halen bij de kassa van het theater of aan te vragen via info@theaterdestorm.nl. Via de site van het theater kunnen ook toegangskaarten aangevraagd worden vanaf zaterdag 23 april. Bij gebruik van laptop of desktop kan online zelfs een stoelkeuze gemaakt worden.

 

 

De Storm biedt veel ruimte aan nieuwe theatertalenten. Bijvoorbeeld Sjors van der Panne, finalist van The Voice of Holland 2014 en het opkomende damesduo Yentl en de Boer. Ook zijn er veel artiesten die dit jaar iets heel nieuws gaan doen. Zo gaat Paul de Munnik alleen op tournee met een prachtig kleinkunstprogramma, zien we Harry Piekema (zeer bekend uit de commercials) met zijn eigen cabaretprogramma en kruipt rasentertainer Sven Ratzke in de rol van David Bowie.

 

 

Actualiteit

 

Steeds meer producenten maken voorstellingen die betrekking hebben op de actualiteit. Zo vindt rondom de presidentsverkiezingen in Amerika de ‘BNR’s Amercian Election Night’ plaats waarin alle vragen, speculaties én de verkiezingscampagnes worden doorgesproken. Ook verheugt de directie zich op het muzikale toneelstuk ‘Fifa Blatter’, over de corruptieschandalen rond de wereldvoetbalorganisatie FIFA. En Victor Löw, hoofdrolspeler van het stuk ‘Nieuw Geld’, neemt de bezoeker mee naar de wereld van een durfkapitalist.

 

 

 

Groete namen komend seizoen zijn verder Jochem Myjer, Pieter Derks, Jandino Asporaat, Ashton Brothers, De Ploeg en Tineke Schouten. Muziekvoorstellingen zijn o.a. tributes van ABBA, Queen, The Doors, Elvis en The Beatles. Als grote musicalproductie heeft De Storm ‘A Chorus Line’ geboekt.

 

 

Regionaal

 

Naast de reguliere voorstelling biedt het Winterswijkse theater de ruimte in haar brochure voor het grote verenigingsleven uit de regio.