meddo logo

meddo logoMEDDO/DIEPENHEIM – De voorzitter van voetbalvereniging Diepenheim heeft zondag een tiener uit Meddo een klap in het gezicht gegeven. Dat bevestigt voorzitter Tom Meeusen van SC Meddo desgevraagd. Het incident speelde zich langs de kant van het veld af na afloop van de wedstrijd Meddo 1 – Diepenheim 1, die overigens in 3-3 eindigde.

De directe aanleiding voor het geweldsincident was volgens Meeusen niet duidelijk, maar er waren vooraf wel woorden over en weer gevallen. De scheidsrechter heeft het voorval niet in zijn rapportage opgenomen omdat het zich buiten zijn waarneming afspeelde. Wel gaan vanavond de besturen van VV Diepenheim en SC Meddo met elkaar in overleg over eventueel te nemen maatregelen. Volgens Meeusen was de Diepenheim-bestuurder zelf na afloop ook aangedaan door het incident. Hij werd wel onmiddellijk van het veld verwijderd. Of de KNVB ook ingeschakeld wordt, was vanmiddag nog niet duuidelijk. Meddo heeft contact gehad met het gezin van de geslagen jongen (een zoon van een van de Meddo-spelers), maar er is volgens de vereniging nog geen aangifte gedaan bij de politie. Een en ander zou mede afhankelijk zijn van het overleg vanavond. De voorzitter van Diepenheim zou wel willen aanblijven.