politievignet

politievignetAALTEN/WINTERSWIJK – Dankzij een melding van buurtbewoners heeft de politie afgelopen nacht twee mannen, onder wie een Winterswijker, aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij diefstal van een tractor in Aalten. Omwonenden zagen aan het begin van de nacht van dinsdag op woensdag hoe mannen bij een aanhanger stonden en vertrouwden het niet.

Agenten gingen meteen ter plaatse en zagen nog een man bij de aanhanger staan aan de Honddorpweg. Op de aanhanger stond een tractor. De man is meteen aangehouden. Een tweede verdachte rende weg. Agenten vonden deze man even later in het weiland terug. Hij bleek zijn been gebroken te hebben toen hij tijdens zijn vlucht over een sloot sprong.

De verdachten zijn een 54-jarige man uit Overasselt en een 53-jarige inwoner van Winterswijk. De politie onderzoekt nu wat de precieze rol van de twee is geweest.