Rabobank

RabobankWINTERSWIJK – Ondernemer Jan Snaphaan van drankenfabrikant Dalphin International gaat het kantoor van de Rabobank aan de Burgemeester Bosmastraat kopen. Snaphaan wil er zelf in een penthouse gaan wonen, er kantoorruimte voor Dalphin inrichten en een deel verhuren aan de Rabobank. Snaphaan bevestigt de plannen, maar wil er verder niet op ingaan “omdat alles nog bij de notaris ligt.”

Het Rabobank-kantoor staat al enige tijd gedeeltelijk leeg en maakt onderdeel uit van de plannen van de gemeente Winterswijk om de leegstand van kantoren terug te dringen. De gemeente wil dat doen door herverkaveling en sloop van panden te stimuleren. De invulling van het Rabokantoor komt daarom goed uit voor dat strategische beleid.

Wanneer Dalphin en Snaphaan in het pand trekken is nog niet bekend.

Dalphin produceert dranken als limonades, vruchtenspappen, mineraalwaters, ijsthee en energydrinks onder eigen label en onder merken van bijvoorbeeld winkelketens. Klanten zijn onder meer warenhuizen, pretparken, supermarktketens en zelfs de Amerikaanse defensie.