2Bokkers persfoto 2015 Robert Westera

2Bokkers persfoto 2015 Robert WesteraWINTERSWIJK-MEDDO – De band Bökkers wordt de hoofdact van het VuurFestival Meddo op zaterdagavond. Bökkers is afgelopen jaar doorgestoten als de enige echte opvolger van Normaal. Rock ‘n’ roll met punk-attitude, met dialectteksten waarbij elke zaal op de kop gaat. Voor het optreden is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De eerste 150 verkochte tickets krijgen 5 consumptie munten gratis. Groepen krijgen bij bestelling van tien kaarten twee daarvan gratis. 
Bökkers zal spelen in een verwarmde tent, met vloer, grote bar en er is een professionele garderobe aanwezig.

VuurFestival Meddo vindt plaats op 26 & 27 maart (tijdens Pasen) in Winterswijk Meddo aan de Wesselinkweg. Met zo’n 7.000 bezoekers is het een evenement voor iedereen, waarbij het megapaasvuur centraal staat. Er zijn een kinderweide, drie tenten, zes podia en een openingsshow voor het ontsteken van het paasvuur, dat een kleine twintig meter hoog is.
Tickets voor de zaterdagavond zijn te bestellen op Facebook.com/VuurFestivalMeddo  en www.VuurFestival.nl.