ert Kamphorst (links), Rutger Addink (rechts)

 

ert Kamphorst (links), Rutger Addink (rechts)WINTERSWIJK/GROENLO – Eigenaar Rutger Addink van  de lokale online marktplaats Koopplein.nl Oost Gelre heeft per 1 januari de Kooppleinen in Aalten en Winterswijk overgenomen.

 

In Oost Gelre draait Addink met Koopplein.nl inmiddels bijna drie jaar met 13.000 tot 18.000 bezoekers per maand. In die jaren heeft hij nauw samengewerkt met zijn collega in Aalten en Winterswijk, Bert Kamphorst. Eind 2015 heeft Kamphorst aangegeven geen tijd meer te hebben voor Koopplein vanwege andere werkzaamheden. Dat was aanleiding voor Rutger om zijn werkgebied verder uit te breiden.

 

Als onderdeel van een landelijk concept is Addink franchise-ondernemer. De drie lokale online kooppleinen in de Oost Achterhoek bedienen de ruim 85.000 inwoners met lokale/regionale online handel van 2e hands (maar ook nieuwe) spullen, goederen en diensten. “Voor de particulier is en blijft adverteren bij ons gratis”,  garandeert Addink.