steven verheijen website

 

steven verheijen websiteWINTERSWIJK – De succesvolle hoofdtrainer van FC Trias, Steven Verheijen vertrekt na dit seizoen bij de voetbalclub. Verheijen wordt trainer bij de Doetinchemse zaterdagclub DZC ’68.

Verheijen werd vorig seizoen kampioen van de vierde klasse C met FC Trias. In de derde klasse C staat de ploeg nu keurig in de middenmoot; zevende. DZC ’68 staat op de vierde plek in de tweede klasse.

 

Ondanks een doorlopend contract laat FC Trias Verheijen toch gaan. De website van Trias meldt: “Voor Steven is dit een geweldige kans en FC Trias wil zijn verdere ontwikkeling uiteraard niet in de weg staan. Steven is een bevlogen en fanatieke trainer. Wij zijn hem zeer erkentelijk voor wat hij met FC Trias heeft bereikt. Hoogtepunt was natuurlijk het kampioenschap in de 4e klasse C afgelopen seizoen.”

 

Bij DZC ’68 tekent Verheijen een contract voor één seizoen. De Doetinchemmers laten weten: ‘Wij hebben Steven leren kennen als een bevlogen coach een eigenschap die prima past bij de huidige selectie.”