steengroeve3 180

steengroeve3 180

WINTERSWIJK – Acteur Bram van der Vlugt is gestrikt voor de komende reeks concerten in het Steengroevetheater. Van der Vlugt zal de bezoekers door het verhaal van Midzomernachtsdroom, het thema van de 2016-editie, leiden. De voorverkoop van de uitvoeringen op woensdag 17, vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus is zojuist begonnen.

Het verhaal van Shakespeare draait om een hofhouding die een groot huwelijksfeest voorbereidt. Maar aan die heuglijke ceremonie gaat heel wat vooraf. Meerdere romances lopen door elkaar, liefde slaat onverwachts om in haat, vriendschappen worden op de proef gesteld.   

Speciaal voor het Winterswijks Muziek Theater schreven Gerben Kruisselbrink en Jasper Korving  een unieke eigen bewerking van deze romantische komedie uit de zestiende eeuw, bomvol humor, romantiek, chaos en muziek. Het Eerste Achterhoeks Metropool orkest zorgt voor alle live muziek en de choreografie is ook dit keer in handen van Kimberley Arends.