plaatfanaat2

 

plaatfanaat2

 

AALTEN – Aaltenaar Aad Bannink laat een wens van veel fans in vervulling gaan door zijn radiocolumns voor AladnaFM te bundelen in boekvorm. Het nieuwe boek Plaat Fanaat bevat 75 columns die hij aan het eind van het programma De Muziekexpress – wekelijks op de vrijdagavond van 18.00 tot 21.00 uur – uitspreekt. Radiomaker Tom Blomberg krijgt vrijdag het eerste exemplaar.

Plaat Fanaat is een nummer waarbij de verhaallijn en de mogelijke gedachtegang van de tekstschrijver ervan, wordt belicht en verwoord door Aad Bannink. Aad, een goede vriend van het Muziekexpress team, laat bij het schrijven ook zijn eigen gedachten en emoties in de teksten naar voren komen. Veel beschrijvingen zullen herinneringen bij Aaltenaren naar boven halen.

Inmiddels zijn er een kleine 90 platen en dus ook teksten de revue gepasseerd. Hiervan zijn de eerste 75 door het team gebundeld in een boekvorm inclusief illustraties, gemaakt door Babs Wolbert uit Hengelo (Gelderland).

Speciale uitzending

Het boek dat wordt uitgebracht in samenwerking met uitgeverij Fagus, zal vrijdagavond 6 november worden gepresenteerd in een speciale uitzending van de Muziekexpress gekoppeld aan een releaseparty welke zal worden gehouden in de studio aan de Varsseveldsestraatweg 2 in Aalten.

Deze releaseparty is vrij toegankelijk en het boek is daar te koop. Het eerste exemplaar zal door Aad Bannink zelf worden overhandigd aan radioman van het eerste uur Tom Blomberg.