WINTERSWIJK – Een 90-jarige automobilist uit Aalten is donderdagmiddag zwaar gewond geraakt bij een aanrijding met een andere automobilist op de Misterweg in Winterswijk. De man is in de loop van de avond in het ziekenhuis overleden.

Het ongeval vond rond 17.10 uur plaats. De 90-jarige man reed over de Misterweg richting Aalten, en merkte vermoedelijk te laat op dat een automobilist voor hem afremde om af te slaan de Driemarkweg in. Om een botsing met de auto voor hem te vermijden week de man uit naar links, maar daardoor kwam de man op de andere weghelft in botsing met een hem tegemoet komende auto.

De 90-jarige man raakte ernstig gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hier overleed hij in de loop van de avond aan zijn verwondingen. In de andere auto zaten een man en een vrouw uit Nijkerk. Zij waren na het ongeval goed aanspreekbaar, maar raakten ook gewond en zijn ook voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

De Verkeersongevallendienst van de politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar het ongeval.