fctrias

 

fctrias

WINTERSWIJK – De KNVB heeft FC Trias een waarschuwing gegeven vanwege het meenemen van glaswerk buiten de kantine en het gebruik van vuurwerk. Dat meldt het bestuur van de voetbalvereniging op de website naar aanleiding van een controle door de voetbalbond tijdens de wedstrijd FC Trias – FC Eibergen.

´Na deze controle hebben wij bericht gehad dat tijdens de wedstrijden alleen in kunststof of kartonnen bekers drank mee naar buiten genomen mag worden en dat het bovendien niet is toegestaan om vuurwerk af te steken. Onder vuurwerk wordt zowel knalvuurwerk als sier- en rookvuurwerk verstaan. Nieuwe overtredingen zullen door de KNVB worden bestraft’, aldus het bestuur.

FC Trias heeft daarop besloten plastic en kartonnen bekers beschikbaar te stellen voor mensen die hun (alcoholische) dranken mee naar buiten willen nemen.