De hoofdprijs van de Staatsloterij is bij de trekking van vrijdag 10 juli gevallen op een lot dat toebehoort aan een abonneespeler uit Winterswijk. De winnaar krijgt dit bedrag belastingvrij uitgekeerd.
“Ik wil de winnaar van deze mooie prijs veel geluk wensen. Met deze nieuwe miljonair staat onze miljonairsteller voor het jaar 2015 op 22,” vertelt Arjan van ’t Veer, prijswinnaarbegeleider van de Staatsloterij. 

Op 10 augustus is de volgende trekking van Staatsloterij. De Jackpot staat dan op 12,4 miljoen euro.  De kans dat de Jackpot dan valt is 1 op 5.   

Alle geldprijzen van de Staatsloterij worden vrij van kansspelbelasting uitgekeerd. De Staatsloterij keert minimaal 60% van de inleg van de spelers uit aan prijzengeld en heeft daarmee het hoogste  uitkeringspercentage van alle Nederlandse loterijen.