Het is het kaderteam van BV Kronenhuis niet gelukt de Finale te bereiken van de National Kadercompetitie. In de Halve Finale in Rumpt werd wel een tweede plaats behaald achter het thuisteam van BV Carambole, dat al haar 3 wedstrijden wis te winnen, en in totaal slechts één partij verloor.

In het knusse, maar ook warme onderkomen van BV Carambole werden op zaterdag 9 en zondag 10 mei de 24 wedstrijden afgewerkt. 1 poule van 4 teams, t.w. BV Maasoever, Kabelrups.com-Kronenhuis, Carambole/Kofferweb en Musketiers/Beemster, waarvan alleen de winnaar door gaat naar de Finale eind mei in Den Haag.

De wedstrijden werden door elkaar verspeeld, zodat de spanning zo lang mogelijk gewaarborgd zou blijven. Na de wedstrijden van zaterdag was echter al snel duidelijk welke richting het op zou gaan, want Carambole had tot dan toe al haar partijen gewonnen.
Ook zondag was het na de eerste winst van Carambole een feit: Carambole/Kofferweb zou de winnaar van het weekend worden.

Het team van Kabelrups.com-Kronenhuis werd mede door het sterke optreden op zondag met 2 gewonnen wedstrijden de nr.2 in de poule. De teamleider kon daar wel vrede mee hebben, want uiteindelijk staat de beste van het weekend bovenaan. Wij hebben een geweldig seizoen gedraaid, met alles er in. Op het nippertje geen kampioen, wel de nacompetitie winnen met veel spanning, en dit weekend goed meegedaan, en net niet gered. We proberen volgend seizoen gewoon weer mee te doen voor de bovenste plaatsen!