Maandag 16 en woensdag 18 maart stonden bij badmintonclub ’t Pluumke ’67 en tientallen sporters in het teken van het Recreatief Badmintontoernooi 2015. Meer dan vijftig teams brachten veel fanatisme en sportiviteit mee naar de sporthal. Vele bedrijven, families en (vrienden)groepen uit Winterswijk en omgeving waren vertegenwoordigd in de Sport- en turnhal Winterswijk.

In zeven klassen streden de deelnemers op verschillende niveaus om de prijzen. Met dank aan veel vrijwilligers was de organisatie ook dit jaar in staat om twee dagen een succesvol badmintontoernooi te organiseren.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde editie van het Recreatief Badmintontoernooi. In 2016 bestaat BC ’t Pluumke ’67 vijftig jaar. Uiteraard wordt in dit gouden jubileumjaar ook weer het Recreatief Badmintontoernooi georganiseerd.