Door de samenvoeging van UPC en Ziggo tot een provider worden er een aantal wijzigingen doorgevoerd in de Digitale doorgifte van RTV Slingeland.

Radio

De digitale radiozender wordt vanaf woensdag 1 april op kanaalnummer 915 doorgegeven. Klanten met een CI+ module dienen af te stemmen op kanaal 368. De doorgifte op de huidige kanaalnummers wordt dan beëindigd.

Televisie

De digitale televisiezender wordt vanaf woensdag 1 april 2015 op kanaalnummer 36 doorgegeven. Klanten met een CI+ module dienen af te stemmen op kanaal 341. De doorgifte op de huidige kanaalnummers wordt dan beëindigd.

Voor onze kijkers en luisteraars die analoog kijken via UPC/Ziggo veranderd er niks, evenals diegene die via ITV van KPN, Telfort, XS4ALL, Vodafone of andere Glashartmedia providers kijken en/of luisteren.