Wijziging Digitale doorgifte RTV Slingeland

Door de samenvoeging van UPC en Ziggo tot een provider worden er een aantal wijzigingen doorgevoerd in de Digitale doorgifte van RTV Slingeland.

Radio

De digitale radiozender wordt vanaf woensdag 1 april op kanaalnummer 915 doorgegeven. Klanten met een CI+ module dienen af te stemmen op kanaal 368. De doorgifte op de huidige kanaalnummers wordt dan beëindigd.

Televisie

De digitale televisiezender wordt vanaf woensdag 1 april 2015 op kanaalnummer 36 doorgegeven. Klanten met een CI+ module dienen af te stemmen op kanaal 341. De doorgifte op de huidige kanaalnummers wordt dan beëindigd.

Voor onze kijkers en luisteraars die analoog kijken via UPC/Ziggo veranderd er niks, evenals diegene die via ITV van KPN, Telfort, XS4ALL, Vodafone of andere Glashartmedia providers kijken en/of luisteren.