Op maandagavond 12 januari heeft wethouder Wim Aalderink de Winterswijkse sportkampioenen gehuldigd. In het gemeentekantoor werden de sporters die in het seizoen 2013-2014 kampioen zijn geworden door de wethouder uitgebreid in het zonnetje gezet.

Van de Winterswijkse Kegelclub waren Cilia Kamperman, Stien van Druenen, Johanna Pennings, Jo Bultman, Josien Esselink en Riek Mulder aanwezig. Zij werden op 6 april 2014 Nederlands Kampioen voor Bondsteams in de Ere Klasse B Dames.

De Winterswijkse Gymnastiek Vereniging (WVG) had maar liefst drie kampioenen bij zich: Sanne Bruntink, Jade Derks en Dina Zlaoui werden vorig jaar tijdens de districts?nales van Gelderland alledrie kampioen in hun divisie bij de meerkamp (sprong, brug, balk en vloer).

Van AV Archeus was Marijke Esselink aanwezig. Op 18 januari 2014 behaalde zij goud op de 60 meter horden bij de Nationale Indoorwedstrijden in Apeldoorn. Op 30 augustus 2014 ging zij opnieuw met het goud naar huis na het winnen van de 80 meter horden bij Nationale C-Spelen in Amsterdam. Bij de huldiging kregen alle sporters een roos en een cadeaubon als blijk van waardering voor hun sportieve prestaties.