Zondag 2 november zullen de opleidingsorkesten van Eendracht Winterswijk weer een spetterend concert neerzetten voor alle leeftijden! Na het geslaagde ‘’Bamboestokken, Babyolifantjes en Brownies’’-concert afgelopen voorjaar, is het voor Music Kids de Notenbende, Orkestklas en Unity weer tijd om te schitteren.

Music Kids de Notenbende, onder leiding van Hans Roerdinkholder, is het eerste orkest waar je als Eendracht-lid bij muziek komt maken. Gelijk aan het begin van hun muzikale carrière kunnen de Music Kids al ervaren hoe het is om een gaaf concert te geven. Als je al wat langer muziek maakt (ongeveer een jaar), mag je naar de orkestklas met als dirigent Gerd Wensink. Unity is het laatste opleidingsorkest voordat je naar de fanfare gaat. Unity is onder vakkundige leiding van Gerd Wensink uitgegroeid tot een gevorderd (fanfare)orkest. Deze Eendracht-onderdelen zullen alle drie zorgen voor de live-muziek tijdens het spannende verhaal dat 2 november verteld zal worden.

Dit concert is voor alle leeftijden en dat ziet u ook in de orkesten terug: Van een 50+ bassiste tot een zeven-jarige slagwerker, iedereen doet mee. Jong en oud is daarom zondag 2 november uitgenodigd om in Nijenhuis te komen! Vanaf 14.30 uur om een kop koffie, thee of fris te drinken en daarna (vanaf 15.00 uur) alle muzikale klanken te  bewonderen. Opa’s en oma’s, vaders en moeders, kinderen en kleinkinderen, buurjongens en buurmeisjes, er is plek voor iedereen! Meer informatie vindt u op www.eendracht-winterswijk.nl.