Tuunte draagt kunst een warm hart toe. Daarom organiseert de kledingketen uit Oost-Nederland op woensdag 19 november 2014 een exclusieve Mondriaandag, in warme samenwerking met Villa Mondriaan.

Villa Mondriaan is een museum over de jonge jaren van de Nederlandse kunstschilder Piet Mondriaan. Mondriaan verwierf wereldfaam in Parijs en New York. Veel minder bekend is dat zijn schilderscarrière begon in Winterswijk, waar hij van zijn achtste tot zijn twintigste jaar woonde.

Deze lokale oorsprong én trots vormen voor Tuunte aanleiding voor een speciale Mondriaandag. De kledingketen uit Winterswijk haalt Mondriaan niet alleen (virtueel) naar haar veertig winkels in de regio, maar brengt haar klanten ook naar Villa Mondriaan. Tuunte-gasten ontvangen op woensdag 19 november op verschillende momenten een exclusieve rondleiding door het museum. Enthousiaste gidsen vertellen over het leven en werk van Piet Mondriaan; Tuunte-modellen geven een bescheiden modeshow. Jong en oud zijn hartelijk welkom.

Aanmelden kan via www.tuuntetijd.nl of in een van de veertig Tuuntewinkels.