Een 16-jarige vrouw uit Groenlo is zaterdag 20 september gewond geraakt toen zij door een auto werd aangetikt. De bestuurder van de auto is doorgereden. De politie zoekt getuigen.

De vrouw fietste omstreeks 16.05 uur over Oude Lievelderweg richting Lievelde toen zij door een auto werd ingehaald. De auto reed zo dicht langs haar dat de spiegel het stuur van de vrouw aantikte. Hierdoor kwam zij te vallen. De vrouw raakte gewond aan haar heup en hand en is naar het ziekenhuis gebracht.

De automobilist is na de aanrijding door gereden. De politie wil graag in contact komen met deze bestuurder. Deze wordt verzocht zich te melden bij de politie.

Verder komt de politie nog graag in contact met een vrouw die als eerste bij het ongeval was. Het gaat om een vrouw in een klein model auto, zwart van kleur. Zij kwam vanaf Harreveld/ Lichtenvoorde over de Oude Lievelderweg aanrijden. Ook andere getuigen die iets van het ongeval gezien hebben of weten wie de bestuurder is, worden verzocht te bellen met telefoonnummer 0900 8844.