De Genieters winnen met de creatie "Dance" het Bloemencorso 2014 met 89,1 pnt.

De tweede prijs was voor CC Meddo met Benidorm Bastards 88,6 pnt. Derde werd de Bloemwal met "The Barricades" zij kregen 87,7 pnt. Vierde werd Corso&Co Moving Mondriaan scoorde minder dan voorgaande jaren 83,1 pnt. Een gedeelde vijfde plek was er voor Corsogroep MEC met Ice Queen en Corsoclub CC'92 Meddo met opgejaagd beide kregen 81,9 pnt.

De publieksprijs was in de B-klasse voor Eign'wies en in de A-klasse voor de Bloemwal. De Tekla Voorink prijs ging naar Lara Putto en Dewi Nijrolder met de Smileyfiets. Nieuwkomer HCW kreeg de aanmoedigingsprijs.

 

B-Klasse

 

1. Wivoc met de kater komt later  93,9 pnt

2. Eign'wies met zijspannend  92,3 pnt

3. KWOV  met I'll be back  85,6 pnt

4. De Vrees met een krapb jaar  85,4 pnt

5. HCW met HCW laat de leeuw in je los 83.2 pnt