Aan het eind van het muzikale seizoen luidt Christelijke Muziekvereniging Eendracht Winterswijk de vakantie in met twee zomerse concerten! Vanwege de vele verschillende, talentrijke groepen die Eendracht herbergt, kunnen alle onderdelen niet op één avond tegelijk spelen. Daarom zijn de muzikanten op twéé vrijdagen in juli te bewonderen.

Op 4 juli laten de Maak Zelf Muziek 18+-groep, de fanfare en de bigband hun kunsten horen op de Talentertainment-avond. MZM 18+ is een groep enthousiaste volwassenen die aan hun tweede jeugd zijn begonnen, dankzij de muziekcursus die zij afgelopen jaar hebben gevolgd. De fanfare beschikt over vele talentvolle, jonge muzikanten, die middels 5 solistenwerken hun bijdrage zullen leveren. Als afsluiting zal de spiksplinternieuwe bigband enkele hippe werken ten gehore brengen. Talentertainment begint 4 juli om 19.30 uur in de feestzaal van De Storm en de entree bedraagt €5,00.

Op vrijdag 11 juli is het de beurt aan de gehele jeugdopleiding van Eendracht en de slagwerkers. Op het Zowiezomerconcert spelen achtereenvolgens: Drum… the Beat, Maak Zelf Muziek (kinderen die nog maar 10 weken een instrument bespelen), Music Kids de Notenbende, The Rhythm Is Gonna Get You, de Orkestklas en Unity. Met zomerse nummers laten de allerjongsten tot de gevorderde muzikant horen wat zij in hun mars hebben. De entree is een vrije gift en het Zowiezomerconcert begint om 19.00 uur op De Markt in Winterswijk (aan de kant van Het Zwaantje).

Meer informatie vindt u op www.eendracht-winterswijk.nl