Op Koningsdag, zaterdag 26 april, rijdt Arriva in alle regio’s volgens de reguliere zaterdagdienstregeling. Om een goede dienstverlening te kunnen bieden op deze feestdag, wordt er op veel trajecten extra materieel ingezet. Reizigers kunnen hun reis vooraf plannen op arriva.nl.

Extra treinen in de regio Achterhoek Rivierenland

Vrijdagavond 25 april worden er op het traject Arnhem-Winterswijk extra treinen ingezet. Aan het begin van de avond rijden er twee extra treinen naar Arnhem, deze vertrekken om 20.08 uur uit Doetinchem en 21.17 uur uit Zevenaar. Om 23.53, 1.03, 1.35 en 2.30 uur rijdt er een extra trein van Arnhem naar Zevenaar. Om 1.03, 2.33 en 4.03 uur vertrekt er een extra trein van Arnhem naar Doetinchem.

Op Koningsdag, zaterdag 26 april, wordt er vanaf 10.27 uur tot 00.00 uur tussen Zevenaar en Arnhem een kwartierdienstregeling gereden. De Nachterhoeker die om 1.00 en 2.30 uur vanaf Arnhem vertrekt rijdt niet verder dan Zevenaar vanwege werkzaamheden aan het spoor. Reizigers kunnen gebruik maken van het vervangend busvervoer.