Jongerencentrum Elbekurkie, de organisatie achter het VuurFestival Meddo, is druk bezig de grond onder het clubgebouw te kopen. 20 jaar geleden is op deze grond een nieuw clubgebouw gebouwd waarbij een erfpacht contract is opgesteld. Nu deze binnenkort afloopt wil Elbekurkie geld inzamelen om de financiering rond te krijgen tot koop. Een verdere huur is niet mogelijk in verband met verhoogde huurkosten, dus het kopen van de grond is de enige oplossing.

Graag wil het jongerencentrum dan ook alle bezoekers oproepen tot het doneren middels een vrije gift bij de entree van het evenement. Anne Overkamp: “We hebben nog een behoorlijk bedrag nodig en iedere euro als gift is er één en is dus ook weer een stapje dichterbij”. Het VuurFestival Meddo vindt plaats op zaterdag 19 & zondag 20 april aan de Wesselinkweg in Meddo.  Daarnaast zullen de komende maanden meerdere activiteiten op touw gezet worden om het mogelijk te maken de grond te kopen.