De bekerwedstrijd FC Winterswijk D1-FC Twente D2 Twello is verplaatst. Het duel vindt niet op zaterdag 17 mei maar op woensdag 14 mei plaatst. De wedstrijd is verschoven op verzoek van de voetbalacademie van FC Twente. FC Twente D2 Twello neemt namelijk op zaterdag 17 mei in Eindhoven deel aan een toernooi van PSV. Het duel FC Winterswijk-FC Twente D2 Twello wordt woensdag 14 mei gespeeld op het hoofdveld van sportpark Jaspers. De aanvang is om 18.30 uur.

De winnaar van deze ontmoeting neemt het zaterdag 24 mei in de finale van het bekertoernooi van het KNVB-district Oost op tegen PEC Zwolle D1, al kampioen in de tweede divisie E waarin FC Twente D2 Twello tweede staat, of eersteklasser Jonge Kracht uit Huissen. FC Twente D2 Twello is het derde team uit de tweede divisie dat FC Winterswijk in het bekertoernooi ontmoet. De ploeg van de trainers Rob ten Brummelhuis en Kees de Haas schakelde eerder De Graafschap D2 en FC Twente D2 Hengelo uit.