FC Winterswijk D1 speelt zaterdag 17 mei in de halve finale van het bekertoernooi van het KNVB-district Oost thuis tegen FC Twente D2 Twello. De aanvang is om 10.30 uur. FC Twente D2 Twello is de derde tweededivisionist die het team van de trainers Rob ten Brummelhuis en Kees de Haas in het bekertoernooi ontmoet..

FC Winterswijk D1 schakelde al eerder De Graafschap D2 en FC Twente D2 Hengelo uit. De winnaar van FC Winterswijk D1-FC Twente D2 Twello ontmoet zaterdag 24 mei in de finale PEC Zwolle D1, koploper in de tweede divisie E waarin FC Twente D2 Twello tweede staat, of eersteklasser Jonge Kracht Huissen.

FC Winterswijk D1 deed afgelopen zaterdag in de race om de titel in de hoofdklasse O uitstekende zaken door de plaatselijke rivaal FC Trias D1 met maar liefst 8-1 te verslaan. De koploper staat met wedstrijden tegen De Tukkers (thuis), AZSV (uit) en PH (thuis) voor de boeg drie punten voor op nummer twee Excelsior'31.