Elk jaar organiseren de Winterswijkse speeltuinverenigingen gezamenlijk Opa Klarendag, de traditionele opening van het speeltuinseizoenDit jaar wordt Opa Klarendag op zaterdag 12 april van 13 tot 16 uur bij de speeltuin van t Kreil aan de Dingstraat gevierd.

Het thema dit jaar is:  Samen Spelen, of je nu een handicap hebt of niet er is voor iedereen wat te doen deze middag! Speeltuin ’t Kreil is een echte Samenspeeltuin goedgekeurd door de Speeltuinbende van de NSGK voor het gehandicapte kind.
Graag willen we er op deze dag dan ook nog eens extra aandacht aan besteden dat veilig spelen een recht is wat ieder kind heeft!

Zoals gewoonlijkzijn er diverse spelletjes, kun je lekker knutselen, een poppenkastvoorstelling bekijken of een ritje in de huifkar maken. Dit alles terwijl de ouders gezellig van een kopje koffie of thee genieten. Daarnaast is er een prijsvraag waarmee weer mooie prijzen te winnen zijn!
We openen de middag om 13:00 uur op een heel bijzondere manier, dus zorg dat je erbij bent en mis niets!

Opa Klarendag 2014 wordt naast de inzet van de vele vrijwilligers mede  mogelijk gemaakt door:
Eggink verpakkingen en Edruk, de Rabobank, de Regiobank, de Huurdersvereniging, Gemeenschapsfonds Winterswijk, Hannet Leussink, JUMBO, de Waarbeek, KHK, de Woonplaats, 100% Winterswijk en Plus Bruggers.
En zoals altijd is de entree vrij!

Datum: 12 april 2014
Locatie: ’t Kreil, Dingstraat, tegenover het politiebureau
Tijd: 13:00 uur tot 16:00 uur
Entree: vrij!