Bent u trombosedienstpatiënt, dan kan het zelfmeten van de INR-waarde uw vrijheid en zelfstandigheid vergroten. Zeker als u werkt of meerdere keren per jaar op vakantie gaat en niet gebonden wilt zijn aan prikposttijden, is zelfmeten een uitkomst.

Dient u een langere tijd bloedverdunners te gebruiken voor de Trombosedienst en beschikt u eventueel over een computer, dan is het zelfmeten van de INR-waarde na een vingerprik misschien iets voor u. Wij leiden u hier graag voor op.

Meer informatie over zelfmeten van de INR-waarde geven  wij op woensdag 2 april van 19.30 tot 20.30 uur in vergaderzaal 1/1a in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk.

Wij vinden het prettig om vooraf te weten dat u komt. U kunt zich aanmelden via telefoonnummer 0543 54 41 11 of door  een mail te sturen naar trombosedienst@skbwinterswijk.nl