Op zaterdag en zondag 15 & 16 maart 2014 organiseert Hoveniers & Groencentrum Wenninkhof, Ten Dolle Tuinmachines en BPG Overkamp Bouwmaterialen weer haar jaarlijkse Open Tuindagen. Deze zullen gehouden worden aan de Hoeninkstegge 5 in Winterswijk Meddo.

De titel zegt het al wij luiden het voorjaar in! Een rustige winter achterlaten en genieten van de eerste bloemen in de tuin. Het is zover…het voorjaar komt eraan! Ook dit jaar organiseren wij de Open Tuindagen en net als vorig jaar maken we er ook nu weer twee complete dagen van, met dit jaar een ruime diversiteit van deelnemers c.q. hobbyisten.

Zo zijn er naast tuinmachines, de nieuwe trends op gebied van verhardingsmaterialen, oude fruitrassen enten, wand en dak begroening, diverse creatieve mensen aanwezig om zo een ruime diversiteit en gezelligheid te hebben en te bieden. Ook aan de versterking voor de inwendige mens is gedacht. Voor informatie over kunstgras, vijverfolie, besproeiingssystemen, beplanting, of voor een bezoek aan het tuinspreekuur bent u van harte welkom!

Wenninkhof vertelt dit jaar ook over de Levende Tuin speciaal gericht op duurzaam tuinieren, denk hierbij aan opvang / hergebruik van (regen) water, bodemleven, dieren en insecten, luchtzuivering (fijnstof), hergebruik materialen bij renovatie van de tuin maar ook groenafval etc. Hiervoor zijn onze medewerkers sinds begin dit jaar speciaal gecertificeerd.

Zoals vanouds houden wij deze dagen ook een grondtestdag. Neem een (jam)potje grond mee en wij testen het op deze dagen geheel gratis!

De openingstijden zijn zaterdag 10.00 tot 16.00 uur en op zondag 11.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis en er zijn voldoende parkeermogelijkheden. Voor meer informatie over deze dagen of over de deelnemers ga naar www.wenninkhof.nl