Nog een maand en dan komen alle leerlingen die op de locatie Freule van Dorthstraat naar school gingen weer samen. Met inschrijvingen uit heel Nederland, maar ook uit het buitenland spreekt de organisatie nu al van een succes.
We zijn inmiddels meer dan een jaar bezig met alle voorbereidingen meldt de organisatie. Dat er zoveel uren in zouden gaan zitten hadden we niet gedacht. Vervelend vinden ze het echter allerminst. Er komen bij veel mensen mooie herinneringen naar boven. Mensen vertellen ons hun persoonlijke verhalen en verheugen zich op een weerzien met oud klasgenoten. 

De laatste weken komen er weer tientallen aanmeldingen binnen. Dat is ook precies volgens verwachting. Als de datum in zicht komt worden velen zich bewust van het feit dat ze het aanmelden nog op hun to-do-ijstje hadden staan. 
We hadden gepland  de zaal, catering enzovoorts half maart uitsluitsel te geven over het aantal deelnemers.  Nu de finalestroom zo talrijk is, hebben we toestemming om tot 1 april (geen grap) in te schrijven. Dat neemt niet weg dat we voor alle administratieve werkzaamheden blij zijn als men dat zo spoedig mogelijk doet.

Dit kan door te mailen naar: reuniedekeizersschool@kickmail.nl  of door te bellen met: 06 – 10054197.

Op 5 april is er inloop vanaf 14:00 uur en om 15:00 uur begint het officiële programma. Wil je nog een keer met je jeugdliefde een dansje maken? Dat kan. Vanaf 20:00 tot maximaal 24:00 uur is er een afsluitende feestavond om gezellig na te borrelen.