Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht op het spreekuur dd. 4 maart , 1 april en 29 april op de locatie Wijksteunpunt De Oosthoek, Olmenstraat 37.Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau van Regelzorg Rijbewijskeuringen: 088 23 23 300. Zelf een datum plannen kan via www.regelzorg.nl. Schikt de datum u niet dan zijn er veelal andere mogelijkheden elders in de regio waaronder Aalten en Eibergen.

Tarief: Senioren € 35,00 en € 52,50 voor chauffeurs met rijbewijs C/D/E. Bij het behalen en verlengen van dit rijbewijs is een medische keuring verplicht.

Met ingang van 1 januari 2014 is de leeftijd waarop de eerste seniorenkeuring plaats moet vinden verhoogd naar 75 jaar. Dit geldt echter niet voor chauffeurs met rijbewijs C/D/E. Bent u jonger dan 75 jaar en heeft u een medisch probleem of gebruikt u medicijnen welke de rijvaardigheid negatief kunnen beïnvloeden dan is het verstandig dit aan het CBR te melden. Meer informatie op de website van Regelzorg Rijbewijskeuringen.