De Kottense muziekvereniging Concordia brengt zaterdagavond 22 februari muziek van eigen bodem. Onder de noemer ‘Ik hou van Holland!’ staan er louter werken en vooral hits van Nederlandse componisten, liedjesschrijvers en artiesten op het repertoire.Het harmonieorkest, dat onder leiding staat van Gido van Schijndel, begint met het nieuwe werk Van Oranje, geschreven door haar oud-dirigent Carl Wittrock, dit naar aanleiding van de viering van 200 jaar Koninkrijk.

Verder komen oude en nieuwe tophits van een keur aan bekende artiesten en groepen voorbij. Van Bløf tot Borsato, van Ramses Shaffy tot Trijntje Oosterhuis, van Herman van Veen tot Doe Maar en van Anouk tot Caro Emerald. Daarbij wordt het orkest begeleid door een drietal zangtalenten van muziekinstituut Boogie Woogie, te weten Elles Tetelepta, Hanneke Boland en Eva Sijbring.

Ook de malletband, die geleid wordt door Jos Taken, heeft een keur aan Hollandse hits van toen en nu op de lessenaar staan.
Het concert in verenigingsgebouw Wilhelmina aan de Meester Meinenweg in Kotten begint om 20.00 uur. De entree bedraagt 5 euro; Vrienden en leden van de Club van Honderd hebben gratis toegang.