Zaterdag 8 februari heeft Meddo de aftrap gehad voor het carnaval met de promotietoer. Om één uur verzamelde zich een bonte stoet om een toer te gaan maken langs de verschillende buurten in Meddo. De karavaan met een mobiele biertap, theaterwagen met geluid installatie en een huifkar vol knorrepotten trok zo door Meddo langs diverse stops in verschillende buurten. De eerste stop die de karavaan maakte was bij de nieuwe prins. De nieuwe prins was maar bij twee personen bekent dus voor iedereen een grote verrassing, dat ze dit jaar geen prins maar een prinses hebben. Aan de Hoebinkweg het woonadres van de prinses werd de tap uitgestald, de muziek voluit gezet en de polonaise ingezet. De Prinses gaf aan dat ze zenuwachtig was en dat ze haar partner nog miste die moest wel even opgehaald worden.

Onderweg terug naar de kern van Meddo werd de stoet aan de Moskersdriehuisweg van de weg gehaald waar de nieuwe adjudant woont. Zij stond hier samen met de buurt te wachten op de stoet. Ook hier werd natuurlijk de ceremonie herhaald en schonk het prinsenpaar diverse drankjes in. Hierna werd het programma vervolgd in de kern van Meddo en werden de namen van het prinsenpaar onthuld. Prinses Petronella (Petra Aartsen) en Adjudante Yvonne O, zij zullen het stokje overnemen van Gerard en Gerard. Vrijdag (21-2) tijden het school carnaval zal het huidige prinsenpaar de honeurs waar nemen. Tijdens het grote carnaval op zaterdag 22-2 geven ze het stokje over aan Prinses Petronella en Adjudante  Yvonne O.

 

Deze avond in samenwerking met JC Elbekurkie staat dan ook weer bol van Muziek (DJ Deprado). Tijdens het grote carnavalsfeest zal ook de officiële sleuteloverhandiging plaats vinden door een afgevaardigde van de gemeente. Deze avond begint om half 8 bij Zalencentrum Spiekerman. Het Carnavals weekend wordt zondagmiddag 23-2 afgesloten met het kindercarnaval ook in Zalencentrum Spiekerman de aanvang van deze middag is half drie. Houd de facebook pagina van de Knorrepotten in de gaten voor verdere informatie en de laatste ontwikkelingen. www.facebook.com/carnavalsvereniging.knorrepotten.