Christelijke Muziekvereniging Eendracht geeft vrijdagavond 20 december een kerstconcert in de Jacobskerk te Winterswijk. In ‘Kerst met Eendracht’ passeren vanaf 20.00 uur verscheidene kerstliederen de revue. Het fanfare-orkest van Eendracht onder leiding van Thijs Musch,  koperensemble ‘Mellow Brass’ en een saxofoonkwartet brengen een diversiteit aan kerstmuziek in de kerk ten gehore. Klassiekers als bijvoorbeeld ‘Stille nacht’, ‘Gloria in Excelsis Deo’ en ‘Hoor d’engelen zingen d’eer’ komen voorbij, maar ook variaties op relatief onbekendere liederen als Away in a Manger en 12 Days of Christmas. De toeschouwers in de kerkbanken kunnen meezingen middels de uitgereikte liturgie.

Verder zorgen honderden waxinelichtjes en een hartverwarmend kerstverhaal ervoor dat u de kerk aan het einde van de avond weer met een vredelievende gedachte zult verlaten.

‘Kerst met Eendracht, volkskerstzang in een nieuw jasje’ begint vrijdag 20 december om 20.00 uur in de Jacobskerk te Winterswijk en de entree bedraagt €3,50. Meer informatie vindt u op www.eendracht-winterswijk.nl