Try-out concert van drie concoursgangers

Twee Winterswijkse muziekverenigingen zijn deze weken danig in de greep van het concoursvirus. De fanfare van Crescendo Ratum en het harmonieorkest van Concordia Kotten doen op respectievelijk 30 november en 1 december een gooi naar een eerste prijs op het KNFM-concours in het Muziekcentrum te Enschede.

Om iedereen de gelegenheid te geven de vorderingen te volgen, houden beide orkesten een (gratis) try-out concert op zaterdag 23 november vanaf 19.30 uur in de concertzaal van Boogie Woogie. De try-out van beide orkesten wordt gecompleteerd met een optreden van OBK Westervoort, dat ook op 1 december op concours gaat in Enschede. Deze fanfare staat, evenals Crescendo, onder leiding van Erik Kluin. Concordia Kotten wordt geleid door Gido van Schijndel.